Home Senaste fotbollsnyheterna PSG riktar blickarna mot David De Gea i sommar

PSG riktar blickarna mot David De Gea i sommar

1665
0
PSG riktar blickarna mot David De Gea i sommar

De Gea till PSG i sommar?

Spanjoren som har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt finns på Paris Saint-Germains radar. Det skriver brittisk press under fredagsmorgonen.

Kontraktsförhandlingarna mellan Manchester United och David De Gea går mer trögt och det mesta tyder på att det inte kommer bli någon överenskommelse mellan de båda parterna.

En klubb som länge sags vara intresserade av De Gea är Paris Saint-Germain. Den franska huvudstadsklubben har under de senaste åren lagt ner otroliga summor för att förstärka anfallet men har haft problem med försvaret och målvaktsposten där Gianluigi Buffon för närvarande står mellan stolparna.

Nu sägs klubben vilka förstärka målvaktsposten med en värvning av De Gea. Det är The Sun som skriver om fransmännens intresse och att PSG kan tänka sig att punga ut drygt 60 miljoner pund för spelarens tjänster samtidigt som man kan erbjuda en veckolön på 350 000 pund.

De Gea har denna säsong spelat 44 matcher för Manchester United i alla turneringar.

Kan ersättas av Jan Oblak

Skulle David De Gea lämna Manchester United har The Red Devils redan blickarna på en ersättare. Under torsdagen kom nämligen nya uppgifter om att Manchester United fortfarande är intresserade av slovenen som precis förlängt sitt kontrakt med Atlético Madrid. Utköpsklausulen höjdes dock endast från 100 till 120 miljoner euro, en summa som United kan tänka sig att spendera på De Geas ersättare.

SE ÄVEN: Uppgifter: Agenten kan ta James Rodriguez till storklubben

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here