Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Agenten kan ta James Rodriguez till Juventus

Uppgifter: Agenten kan ta James Rodriguez till Juventus

1914
0
Uppgifter: Agenten kan ta James Rodriguez till Juventus

James Rodriguez till Juventus?

Spelaren som för närvarande är utlånad från Real Madrid till Bayern Munchen ser inte ut att fortsätta i någon av klubbarna. Nu sägs hans agent vara på jakt efter en ny klubbadress.

James Rodriguez har haft det svängigt under de senaste åren. Efter att ha flyttat från FC Porto till Real Madrid har det gått upp och ner för colombianen som efter sparsamt med speltid i Madrid lånades ut under 18 månader till Bayern Munchen. I Tyskland är man dock inte helt övertygande om att colombianen bör stanna på Allianz Arena och nu kan han vara på väg att lämna för spel på annat håll.

Nu skriver italiensk press att stjärnagenten Jorge Mendes ska vilja få till en flytt för James till Juventus under sommaren. Det är Calciomercato.com som kommer med uppgifter om att 27-åringen finns på den gamla dagens önskelista under det kommande transferfönstret.

Juventus ska vara intresserade av ett köp men ska inte ha colombianen högst upp på sin önskelista. Istället ska Isco och Paul Pogba vara två namn som Juventus siktat in sig på.

Skulle en flytt bli av återförenas James Rodriguez med sin tidigare lagkamrat från Real Madrid, Cristiano Ronaldo som anslöt till den svartvita klubben sommaren 2018.

Napoli ska även vara en klubb som visat intresse för James Rodriguez i sommar.

SE ÄVEN: United ser Oblak som ersättare till David De Gea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here