Home Senaste fotbollsnyheterna Manchester United siktar på storförsäljningar

Manchester United siktar på storförsäljningar

1509
0
Manchester United siktar på storförsäljningar

United siktar på megasumma för duon

The Red Devils siktar in sig på att sälja storstjärnorna och få in drygt 2,4 miljarder kronor.

Manchester United har en hel del spelare som kan vara inne på sina sista månader i klubben. Några av de kommer att säljas för att de inte finns med i Ole Gunnar Solskjaer planer inför den kommande säsongen och andra för att de inte tror på klubbens projekt.

Manchester United planerar nu för vilka spelare man vill göra sig av med i sommar och hur mycket man kan få in på försäljningar av stora namn. Två spelare det pratats väldigt mycket om är Romelu Lukaku och Paul Pogba. De båda ser ut att lämna Old Trafford till sommaren och nu har The Red Devils satt en prislapp för hur mycket man vill ha för duon.

Det är Daily Mirror som skriver att Mino Raiola jobbar för att få till en affär för Pogba till Real Madrid och att Manchester United uppskattar att man totalt kommer få in drygt 200 miljoner pund (2,4 miljoner kronor)

United kan även komma att tvingas sälja David De Gea för att inte låta honom gå gratis sommaren 2020. Prislappen för spanjoren sägs komma att kosta drygt 60 miljoner pund. Det är framför allt PSG som ska vara intresserad av målvakten som spelat på Old Trafford sedan 2011.

SE ÄVEN: PSG riktar blickarna mot David De Gea i sommar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here