Home FC Barcelona Franco Mastantuono föredrar Real framför Barça

Franco Mastantuono föredrar Real framför Barça

59
0
Franco Mastantuono föredrar Real framför Barça
210516 Fotboll, La Liga Soccer Football - La Liga Santander - Athletic Bilbao v Real Madrid - San Mames, Bilbao, Spain - May 16, 2021 Real Madrid's Vinicius Junior reacts REUTERS/Vincent West © Bildbyrån - COP 7 - SWEDEN ONLY

Franco Mastantuono, 16, har fått speltid i de flesta av matcherna för River Plate den här säsongen trots sin unga ålder. Det har lett till att flera storklubbar visar intresse för den argentinske U17-landslagsmannen.

Barcelona och Real Madrid är klubbarna som främst kopplats ihop med Mastantuono. Nu verkar det som att Real har skaffat sig ett försprång i jakten på den offensive mittfältaren.

Flera spanska medier, bland annat Relevo, uppger att anledningen till det är att Mastantuono pratat med Real Madrids chefsscout Juni Calafat. Uppenbarligen har det varit positiva samtal.

Mastantuono har en utköpsklausul på 45 miljoner euro, motsvarande 525 miljoner kronor, i sitt nuvarande kontrakt som sträcker sig till och med december 2026. Den klausulen ökar med ytterligare fem miljoner euro de sista tio dagarna av transferfönstret.

LÄS MER: Man United kopplas ihop med Gyökeres

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here