Home Hammarby Klart: Pa Dibba återvänder inte till Hammarby

Klart: Pa Dibba återvänder inte till Hammarby

3003
0
Pa Dibba återvänder inte till Hammarby

Som det flesta säkert redan vet sedan innan som har det florerat mycket rykten om att Pa Dibba ska komma hem till Sverige. Där framförallt det har pratats om Hammarby eller Sundsvall, men står det då klart anfallaren lånas ut från Shenzhen FC till Shanghai Shenxin för resten av året.

Ärligt talat så kommer det inte som en jättestor överraskning då löneläget är betydligt större i Kina än vad både Hammarby eller Sundsvall kan erbjuda.

Självklart förstår nog Dibba själv att han var tvungen att sänka lönen rejält med att komma hem igen, men när då förslaget kommer om att lånas ut i Kina men behålla lönen så är det inte så konstigt att han stannar kvar där. Däremot så är det ett kortare kontrat så vi som fortfarande vill se den vindsnabbe i Allsvenskan igen får nog se det eftersommaren och då är det som många vet Hammarby som ligger Dibba närmst om hjärtat. Hammarbys sportchef Jesper Jansson känner till affären.

– Vi hörde om det för ett par dagar sedan. Vi har hela tiden sagt att vi var här för Dibba och att han absolut var mer än välkommen till oss. säger Jesper till Sportbladet.

Men har Hammarby plats för en till anfallare i truppen? idag har dom: Djurdjic, Kacaniklic, Svendsen och Tankovic som kan spela på den positionen, sen kan säkert Rodic och Bojanic även gå in där om det skulle behövas. Så enligt mig ser det mer ut som att Jesper Jansson ska få in en till centralmitt och en mittback till den truppen dom har idag.

SE ÄVEN: Solskjaer öppnar för att värva Gareth Bale i sommar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here