Home England Viktor Gyökeres gör succé – Ligger i Toppen av Skytteligan!

Viktor Gyökeres gör succé – Ligger i Toppen av Skytteligan!

874
0
Viktor Gyökeres gör succé i England

Viktor Gyökeres gör succé i England. I lördags var den svenske landslagsspelaren Coventrys stora hjälte i deras match mot Queen Park Rangers F.C. 24-åringen var matchens stjärna och gjorde båda målen i 2-0-segern.

Goda nyheter för fotbollsfansen, lagom till VM-uppehållet spelar Sveriges Viktor Gyökeres exceptionellt bra i The Championship. I 2-0-segern hemma mot QPR gjorde Coventrys stjärnanfallare båda målen. I dagens match gjorde 24-åringen ett mål i varje halvlek och ledde anfallet för Coventry, som ligger i mitten av tabellen. Därmed står han på tre mål på de tre senaste matcherna.

Ligger lika med ligans bästa målskyttar

Med dessa nya mål är han nu lika med ligans bästa målskytt. Totalt har åtta spelare gjort nio mål hittills under säsongen. Janne Andersson har valt ut Gyökeres till de två landskamper som Sveriges landslag spelar nästa vecka i VM 2022. Sverige ska sparra mot VM-deltagaren Mexiko och därefter möta Algeriet i Malmö.

”Han älskar att göra mål och det är egentligen allt han älskar. Han kan göra alla sorters mål, men han utmärker sig särskilt i svåra miljöer där försvarare ständigt försöker stoppa honom. Han var smart idag, hittade utrymme och använde sin smidighet för att ta sig förbi försvararna. Passningen till honom var perfekt – precis rätt vikt så att han kunde ta den från fötterna och sedan skjuta in den i krysset.”

”Även om han hade otur med nickningen och några andra saker så jobbade han hårt. Du kan inte ersätta honom – det måste alla veta. På fotbollsavdelningen vet alla det redan – han är unik och det finns inte många som honom. Han är ovärderlig.” Säger Coventry City F.Cs manager Mark Robbins till Sky Sports efter dagens match.

”Jag tycker han var den bästa spelaren på fotbollsplanen. Viktor Gyökeres var skillnaden mellan fotbollslagen under dagens match. Det viktigaste skillnaden mellan de två lagen var att deras anfallare var i utmärkt form och vi är alla medvetna om hur bra han är som spelare. På grund av detta är det nedslående att stå här i slutet av ännu en förlust när jag tyckte att det fanns stunder under hela matchen där vi visade tecken på att vara ett talangfullt lag.” Säger Mick Beale, Managern för QPR till Sky Sports efter matchen.

Viktor Gyökeres gör succé – enligt Mick Beale var han skillnaden i matchen

Viktor Gyökeres, 24 år gammal, är en succé i engelsk fotboll. Han gjorde båda målen i Coventrys 2-0-seger mot Queens Park Rangers F.C. idag. Därmed är han uppe i tre mål på de tre senaste matcherna, vilket gör att han ligger på en delad första plats i poängligan. Janne Andersson valde ut Gyökeres till de två landskamper som det svenska landslaget spelar nästa vecka. Till och med motståndarlagets manager Mick Beale hyllar honom i hans intervju med Sky Sports efter matchen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here