Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Ronaldos beslut – stannar i Manchester United

Uppgifter: Ronaldos beslut – stannar i Manchester United

10718
0
Uppgifter: Ronaldos beslut - stannar i Manchester United
FOTO: BILDBYRÅN

Efter en längre tids rykten om att Cristiano Ronaldo överväger att lämna Manchester United kommer nu nya uppgifter, han stannar.

Det har inte varit en lätt säsong för Cristiano Ronaldo som återvände till Manchester United förra sommaren efter tolv år i Real Madrid och Juventus. Portugisen må ha gjort 18 mål och tre assist på 33 matcher men United är utslagna ur Champions League samtidigt som det ser svårt ut att ta en topp 4-placering i vår. Kräftgången har gjort att Ronaldos framtid i klubben ifrågasatts samtidigt som relationen med interimtränaren Ralf Rangnick bara blivit värre och värre.

Nu kommer uppgifter om att Ronaldo, trots motgångarna, har bestämt sig för att stanna på Old Trafford nästa säsong. Enligt journalisten Manu Sainz på Diario AS som har en bra relation med spelaren ska spelaren ha tagit beslutet samtidigt som Uniteds klubbledning ska ha erkänt att anställningen av Rangnick var fel.

Manchester United ligger för närvarande på femte plats i Premier League-tabellen med 50 poäng efter 29 spelade omgångar. man har dock två matcher fler spelade än Arsenal på fjärde plats.

SE ÄVEN: Bekräftar: Pogba fortsätter inte i Manchester United

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here