Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Achraf Hakimi vill lämna PSG i sommar

Uppgifter: Achraf Hakimi vill lämna PSG i sommar

12572
0

Dåliga relationer och utebliven framgång. Nu vill Achraf Hakimi lämna Paris Saint-Germain efter säsongen.

Achraf Hakimi har inte ens spelat klart sin första säsong i Paris Saint-Germain. Trots det kan marockanen vara på väg bort. Enligt fransk media ska relationen med flera av lagkamraterna vara dålig, något som gör att ytterbacken kan lämna klubben till sommaren.

Enligt franska RMC Sport ska relationen med de latinamerikanska spelarna vara obefintlig samtidigt som relationen med de fransktalande spelarna vara allt annat än bra.

Situationen har gjort att spelaren överväger att lämna Parc des Princes efter endast en säsong och en potentiell destination finns redan på tapeten. Tidigare har nämligen Diario MARCA skrivit om att Hakimi vill återvända till Real Madrid tillsammans med Kylian Mbappé som under en längre tid kopplats ihop med den spanska huvudstadsklubben.

Hur mycket marängerna skulle behöva betala för Hakimi är oklart. PSG betalade dock drygt 66 miljoner euro för spelaren för mindre än ett år sedan. En summa man sägs vilja få tillbaka. Samtidigt sitter spelaren på ett kontrakt till och med sommaren 2026.

Under säsongen har det blivit tre mål och fyra assist på 34 matcher för Hakimi.

SE ÄVEN: Uppgifter: Ronaldos tar beslut om framtiden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here