Home England Bekräftar: Pogba fortsätter inte i Manchester United

Bekräftar: Pogba fortsätter inte i Manchester United

9116
0
Bekräftar: Pogba fortsätter inte i Manchester United
FOTO: BILDBYRÅN

Turerna kring Paul Pogba och hans vara eller icke vara i Manchester United nästa säsong ser ut att vara slut. I alla fall om man tror på spelarens personlige tränare.

Det har varit en turbulent säsong för Paul Pogba, 28, då han sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United samtidigt som han kopplats ihop med bland annat Real Madrid och Paris Saint-Germain. Spelaren har tidigare sagts meddela sitt beslut under maj månad men nu uttalar sig Pogbas personlige tränare, Coach Meddy, och avslöjar beslutet. Detta i en intervju med Calciomercato.

– Pogba kommer inte längre att vara en Manchester United-spelare efter juni månad. Det är rätt tid för honom att titta på något annat. United kanske vill förnya truppen också och det mest känslosamma är att gå skilda vägar.

Vidare säger Meddy att Pogba vill spela för att vinna de största titlarna.

– Det är dags för förändring och för båda Pogba och Manchester United är det dags för nya utmaningar och nya känslor. Det är dags att prova något annat och kanske kommer de båda att vara lyckliga med beslutet.

Meddy avslutar med att säga att Pogba njuter av de sista månaderna på Old Trafford.

– Nu tror jag att han bara njuter då de har ett bra lag, speciellt efter att Cristiano Ronaldo bestämde sig för att återvända till klubben. Problemet är dock att resultaten inte kommer. En toppspelare vill inte slösa tid på att spela i mindre turneringar, han vill vara motiverad och spela för de största troféerna.

SE ÄVEN: Superstjärnans bror: ”Han lämnar inte Real Madrid innan 2024”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here