Home Malmö FF Uppgifter: Besiktas vill värva Fouad Bachirou

Uppgifter: Besiktas vill värva Fouad Bachirou

3560
0
Uppgifter: Besiktas vill värva Fouad Bachirou
FOTO: BILDBYRÅN

Bachirou jagas av Besiktas

Mittfältaren som är inne på sin andra säsong i Malmö FF finns på Besiktas önskelista.

Efter Malmö FFs Europa League-äventyr under den gångna hösten och våren är det många klubbar som fått upp ögonen för Malmö FFs spelare. Ett namn som det pratats friskt om är Fouad Bachirou som kom till klubben i januari 2018.

Flera klubbar har tidigare kopplats ihop med mittfältaren och den senaste på listan är Besiktas, en klubb Bachirou var med och slog i vintras i Europa League.

Enligt SportExpressen ska spelarens agent varit i möte med Besiktas Ali Naibi i Istanbul. Dock ska inga förhandlingar ha inletts.

– Jag har hört om deras intresse från vänner runt fotbollen, men jag vet inte exakt hur konkret det är. Jag har inte uppmärksammat det så, även om det är smickrande. Jag vet inte mycket mer än så, om jag ska vara ärlig, säger Bachirou till tidningen.

Bachirou själv har även han bra koll på Besiktas.

– Det är en storklubb. Vi hade chansen att åkt dit och spela mot dem. De har galna fans och en stor historia. Besiktas har spelat i Champions League under många år och det är en av storklubbarna i Turkiet. Vi hade chansen att åka dit och vinna mot Besiktas, vi fick se då hur svårt det är att spela mot dem, säger han till SportExpressen.

Bachirou har kontrakt med Malmö FF de kommande två och ett halvt åren, men säger att han har ambition att spela i en större liga i framtiden.

– Mitt mål är att spela i en större och bättre liga i framtiden, gärna en toppliga ute i Europa. Men för att lyckas måste jag fortsätta prestera och hjälpa laget att nå våra mål. Jag vill alltid spela i den bästa klubben i den bästa ligan. Mitt mål just nu är att vinna ligan här med Malmö FF men jag får ta det dag för dag. Sedan får vi se vad klubben vill och vart det tar oss i framtiden, säger han till SportExpressen.

SE ÄVEN: Premier League-duon gör upp om Hakim Ziyech

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here