Home Malmö FF Officiellt: Anders Christiansen förlänger med Malmö FF

Officiellt: Anders Christiansen förlänger med Malmö FF

2208
0
Officiellt: Anders Christiansen förlänger med Malmö FF
FOTO: BILDBYRÅN

Malmö FF skriver nytt kontrakt med Christiansen

Mittfältaren som hittat tillbaka till toppformen i Malmö FF skriver på ett nytt femårskontrakt.

Efter återkomsten till Malmö FF för Anders Christiansen har dansen gått från klarhet till klarhet och återigen växt ut till en av de bästa spelarna i Allsvenskan. Nu står det klart att dansken skriver på ett nytt kontrakt till och med sommaren 2024.

– Jag är glad att MFF ville förlänga avtalet även om jag hade flera år kvar. Det finns en ömsesidig respekt mellan mig och föreningen, vilket är något jag värdesätter. Det är svårt att sätta ord på varför jag trivs så bra, men jag är alltid glad när jag kommer till träningen och jag har alltid ett leende på läpparna när jag åker hem. Det är det livet handlar om, att må bra både på och vid sidan av planen, säger ’AC’ och fortsätter:

– Nu är fokus för mig och klubben att gå för guldet och fortsätta göra det bra i Europa. Vi har stora matcher framför oss och det är i den tillvaron jag trivs bäst, avslutar dansken i en intervju till Malmö FFs officiella hemsida.

”Hans kvaliteter talar för sig själv”

Även sportchefen Daniel Andersson uttalar sig om förlängningen och hyllar Christiansen.

– Anders är väldigt viktig för oss, inte minst med sitt sätt att leda laget i matcherna och på träningsplanen. Han är en pådrivare som alltid vill att både han själv och alla runt omkring honom ska utvecklas och bli bättre.

– Hans kvaliteter talar för sig själv och i år har han varit avgörande för oss i flera matcher. Vi hade redan ett långt avtal och den här förlängningen visar att han verkligen trivs i Malmö.

SE ÄVEN: Uppgifter: Besiktas vill värva Fouad Bachirou

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here