Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Barcelona försöker på nytt med De Ligt

Uppgifter: Barcelona försöker på nytt med De Ligt

1532
0
Uppgifter: Barcelona försöker på nytt med De Ligt

De Ligt till Barcelona?

Den holländske mittbacken som lämnade Ajax för spel i Juventus i somras har inte övertygad på Allianz Stadium. Nu sägs Barcelona vilja göra ett nytt försök att värva De Ligt.

I somras gick Matthijs de Ligt från Ajax till Juventus som betalade 75 miljoner för mittbacken. De Ligt jagades då av nästan alla storklubbar i Europa och var under ett längre tag på FC Barcelonas önskelista. Tillslut valde försvararen dock att flytta till Juventus som han skrev på ett femårskontrakt med. Tiden hos den gamla damen har dock inte varit speciellt övertygande och nu skriver italiensk press att Barcelona vill försöka värva holländaren i vinter.

Det är Calciomercato som nu rapporterar att de regerande La Liga-mästarna endast sex månader efter De Ligts tidigare flytt vill försöka få honom att flytta till Barcelona.

Enligt uppgifter ska ’Barca’ ha varit i kontakt med 20-åringens agent, Mino Raiola, för att försöka få till en övergång under det kommande transferfönstret under vintern. Det är dock väldigt osannolikt att en affär skulle bli av endast ett halvår efter flytten från Ajax till Juventus.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pogba vill få till flytt i januari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here