Home Malmö FF Johan Dahlin: ”Skönt att hålla fjärde raka nollan”

Johan Dahlin: ”Skönt att hålla fjärde raka nollan”

806
0
Johan Dahlin:
FOTO: BILDBYRÅN

Det blev mållöst när Halmstads BK tog emot Malmö FF på lördagskvällen. MFFs målvakt Johan Dahlin ser dock positivt på matchen, då han fick hålla sin fjärde raka nolla.

Jon Dahl Tomasson tycke att det kändes som två tappade poäng, hur ser du på det?
Det kan jag väll hålla med om men samtidigt tycker jag att det går långsamt. Vi hade lite på slutet men annars tycker jag att de kontrollerar matchen bra, de står rätt samtidigt som vi spelar för långsamt.

Hur ser du på din egen insats?
Det var hyfsat lugnt. Jag stod mest och skrek. Vi hade bra koll och det var lugnt chansmässigt på båda hållen. Det var först under de sista minuterna som vi skapade lite mer. Deras målvakt har en fantastiskt räddning på Bergets nick, annars har han inte så mycket att göra.

Skillnad med en match som denna och returmötet mot Rangers?
Jag har vant mig. Jag har varit här så pass länge och det brukar vara så här ibland. Det är skönt och viktigt att hålla nollan då det är lätt att det kan slinka in någon boll. De hotar ständigt med Antonsson och Bohman längst fram i den första halvleken men tillslut är det skönt att vi håller tätt.

Fjärde raka nollan…
Om det var skönt att hålla nollan idag så är det ännu skönare att hålla sin fjärde raka nolla.

Om returmötet med Rangers kan påverka dagens match?
Jag har mest stått stilla medan de andra i laget har sprungit kanske en och en halv mil. Jag står mest och skriker. Vi har en bredd trupp så jag tror inte att det påverkar oss jättemycket, det är därför vi har den bredden vi har.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here