Home Inter Agenten bekräftar: Mauro Icardi tar beslut om framtiden

Agenten bekräftar: Mauro Icardi tar beslut om framtiden

2351
0
Agenten bekräftar: Mauro Icardi tar beslut om framtiden

Icardi vill stanna i Inter

Anfallsstjärnan som ryktats vara på väg att lämna Inter har nu lämnat ett besked till klubbledningen. Det bekräftar hans agent Wanda Nara.

Mauro Icardi är ett namn som under de senaste åren ständigt ryktats kunna lämna Inter för spel i antingen Premier League eller Real Madrid. Istället har Icardi dock stannat på Guiseppe Meazza men har krävt rejäla lönehöjningar. Denna gången såg Inter dock inte ut att gå med på spelarens krav och efter misslyckade förhandlingar blev Icardi fråntagen kaptensbindeln. Sedan dess har Icardi inte spelat med ursäkten att han är skadad men det hela ska bero på de tröga förhandlingarna.

Då Icardis framtid varit allt mer osäker har flera klubbar hört sig för om spelarens tjänster. Det är framför allt Real Madrid som ska ha frågat om spelaren men även andra lag från både Serie A och Premier League ska ha gett sig in i getingboet.

Enligt Icardis agent, och fru, Wanda Nara vill Icardi dock inte lämna klubben i sommar.

– Mauro vill stanna i Inter. Jag jobbar på att han ska må bra och skapa fred med klubben. Vi har också valt en advokat som är ett Inter-fan, säger hon till Tiki Taka.

SE ÄVEN: Real Madrid vill spräcka transferrekordet med ny affär

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here