Home La Liga Simeone förlitar sig på Morata inför CL-returen

Simeone förlitar sig på Morata inför CL-returen

1420
0
Simeone förlitar sig på Morata inför CL-returen

Morata blir viktig för Atlético mot Juventus

Atlético Madrids tränare säger Álvaro Morata är en viktig del i spelet inför returmötet med Juventus.

På tisdagskvällen ställs Atlético Madrid mot Juventus i Turin. Det första mötet slutade 2-0 till spanjorerna och det är nu det ska avgöras vilket av lagen som går vidare. Under måndagens presskonferens poängterade lagets tränare Diego Pablo Simeone att Morata blir en viktig pjäs på Juventus Stadium.

– Precis som alla andra anfallare i världen som är duktiga och avgörande kommer Morata vara viktig för att dra ut Juventus lag och göra det långt. Han är viktig för vårt spel på mittfältet och i anfallet och för att kunna störa motståndarna. Vi kommer försöka få till den matchbild vi känner oss mest bekväma med och underlätta för att Morata ska göra en bra match, säger Simeone.

Simeone fick även en fråga om han var otrolig för Cristiano Ronaldo.

– Vi kan inte bara prata om Cristiano Ronaldo då Juventus är ett otroligt starkt lag med storspelare på varje position. De har spelare som är beredda att gå in i bataljen som vi har imorgon och det finns flera som är väldigt bra offensivt. Bernardeschi, Dybala, Douglas… Oavsett vem det blir som startar tillsammans med Mandzukic och Ronaldo kommer den spelaren att bli farlig.

SE ÄVEN: Real Madrid vill spräcka transferrekordet med ny affär

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here