Home Senaste fotbollsnyheterna Storstjärnan öppnar för flytt till Real Madrid

Storstjärnan öppnar för flytt till Real Madrid

1560
0
James Rodríguez öppnar för att återvända till Real Madrid

Real Madrid hämtar tillbaka James Rodríguez?

Colombianen som under den senaste tiden varit på lån hos Bayern München öppnar nu dörren för att återvända till Real Madrid.

Sommaren 2014 skrev James Rodríguez på för Real Madrid efter att ha imponerat med Colombia i fotbolls-VM. Det blev snabbt en succé för spelaren som gjorde mål i den spanska supercupfinalen. Med tiden blev det dock värre och värre och tillslut blev det väldigt sparsamt me speltid för James, detta både under Carlo AncelottiRafa Benitez och Zinedine Zidane. Sista utvägen var att lämna klubben och mittfältaren styrde skutan mot Bundesliga.

Nu öppnar dock James för att återvända till La Liga.

– Jag har allt i Madrid. Jag har ett hus och människor som älskar mig. Vi får se vad som händer, men för stunden har jag kontrakt med Bayern München. Jag vill först avsluta säsongen och sedan får vi se vad som händer, sa han enligt spanska tidningen AS tidigare i veckan.

Det är dock oklart hur framtiden ser ut. Lånekontraktet för James går ut i sommar samtidigt som han har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2021. Bayern Munchen har dock en köpoption på spelaren värd 446 miljoner kronor samtidigt som man redan betalt 138 miljoner euro för lånet. Nu återstår det att se vad tyskarna tar för beslut om James.

Tidigare under säsongen var Bayern övertygade om att köpa loss spelaren. Under den senaste tiden har det dock blivit allt mer tveksamt då James tappat sin startplats i elvan.

SE ÄVEN: Officiellt: Isak Ssewankambo klar för Östersund

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here