Home England Manchester United-legendaren hyllar Lindelöf

Manchester United-legendaren hyllar Lindelöf

2771
0
Nemanja Vidic hyllar Lindelöf

Lindelöf hyllas av United-legendaren

Den svenske mittbacken hade inga bra förstamånader i Manchester United. Nu har han dock hittat rätt och hyllas av legendaren Nemanja Vidic.

En av Manchester Uniteds största mittbackslegendarer är serben Nemanja Vidic. Han var med och vann bland annat Premier League vid fem tillfällen samt Champions League vid ett tillfälle. Många hos The Red Devils ser upp till försvararen och nu hyllar han VIctor Nilsson Lindelöf och de andra försvararna i laget.

– Jag hade inte tagit någon försvarare från Liverpool eller Chelsea, jag tycker inte att de har bättre försvarare än vi har, säger Vidic till Omnisport.

Vidic kommenterar även VNLs första tid i Manchester United.

– Han hade det svårt i början. Bra gjort av honom att komma tillbaka. Det är inte enkelt, speciellt om man spelar för Manchester United, en stor klubb, att inte inleda så bra och få kritik från media. Att komma tillbaka från det och nu prestera bra, det visar en del karaktär också, vilket är viktig om man vill spela för Man United, säger han till Omnisport.

Vidic säger även att han inte skulle hämta in någon försvarare från till exempel Liverpool eller Chelsea.

– Jag sa redan innan, när de inte hade bra matcher, om man tittar på de andra lagen så hade jag inte tagit någon försvarare från Liverpool eller Chelsea, jag tycker inte att de har bättre försvarare än vi har, säger Vidic.

SE ÄVEN: Storstjärnan öppnar för flytt till Real Madrid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here