Home Senaste fotbollsnyheterna Förhandlingarna långt gångna för Pogba-affär

Förhandlingarna långt gångna för Pogba-affär

1654
0
Förhandlingarna långt gångna för Pogba-affär

Paul Pogba till Real Madrid?

Fransmannen ser ut att närma sig flytt till Real Madrid i sommar. Det rapporterar fransk press under tisdagsförmiddagen.

Manchester United värvade Paul Pogba i augusti 2016 och betalade då 105 miljoner euro för fransmannen som återvände till Old Trafford efter att ha tillbringat de senaste säsongerna i Serie A och Juventus.

Under tiden hos The Red Devils har det gått upp och ner för mittfältaren som inte haft den bästa relationen med Jose Mourinho. Under Ole Gunnar Solskjaer har det dock gått bättre för mittfältsstjärnan men trots det ska spelaren inte vara helt övertygad om att stanna i Premier League nästkommande säsong. Nu rapporterar nämligen fransk media att Pogba ska vara i långt gångna samtal med Real Madrid.

Det är journalisten Frédéric Calenge på den franska tv-kanalen Téléfoot som avslöjar att konversationen mellan Real Madrid och spelaren ska vara långt gångna.

Även Eden Hazard ska vara detaljer från att dra på sig den vita tröjan den kommande säsongen. Både Hazard och Pogba är spelare som ligger högst upp på Zinedine Zidanes önskelista för nya värvningar till sommaren.

SE ÄVEN: Agenten bekräftar: “Stjärnan överväger lämna Real Madrid”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here