Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Sundgren lämnar AIK för Aris

Uppgifter: Sundgren lämnar AIK för Aris

1372
0
Uppgifter: Sundgren lämnar AIK för Aris

Daniel Sundgren till Aris?

Spelaren som i vintras kopplades ihop med en flytt från AIK sägs istället lämna i sommar. Detta för spel i grekiska Aris.

Daniel Sundgren har under det senaste halvåret kopplats ihop med en flytt utomlands. Flera klubbar sägs vara intresserade av att värva AIK-spelaren men inge överenskommelse har blivit av.

Nu avslöjar dock Aftonbladet att Sundgren är klar för en flytt till Grekland där han är överens med Aris. Flytten kommer att göras i sommar men det är fortfarande oklart om högerbacken lämnar innan eller efter AIKs första kvalrunda i Champions League.

Redan i slutade av mars månad kommenterade spelaren en eventuell flytt och bekräftade då att en flytt var väldigt nära.

– Det var väldigt nära, väldigt nära. Nästan lite störande nära. Men man har ju förstått att det är så det funkar i fotbollsvärlden. Det kan spricka på minsta lilla och det här var väl kanske inte minsta lilla, men det var… lite av en skitgrej kanske. AIK vet hur det fungerar och de ville ha allting på samma gång, lite så. Från olika parter. Sedan får man se det med de ögon man vill, sa Sundgren, i slutet av mars, till C More/Fotbollskanalen.

SE ÄVEN: Bekräftar: De Ligt till Barcelona eller Bayern Munchen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here