Home Real Madrid Bekräftar: Atlético Madrid vill värva Marcos Llorente i sommar

Bekräftar: Atlético Madrid vill värva Marcos Llorente i sommar

2923
0
Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Marcos Llorente i sommar
FOTO: BILDBYRÅN

Marcos Llorente till Atlético Madrid?

Mittfältaren som kommer att lämna Real Madrid i sommar kommer allt närmre en flytt till Atlético Madrid.

Det är mycket som händer i Madrid i sommar. Både Atlético Madrid och Real Madrid kommer göra flera värvningar under sommaren då man måste förstärka flera positioner i laget. Sedan tidigare har Real Madrid värvat in namn som Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy och Rodrygo men det är inte bara att värva som gäller för marängerna. Man kommer även att tvingas sälja flertalet namn.

Den senaste spelaren som sägs lämna Real Madrid är Marcos Alonso. Spelaren har under den gångna säsongen fått väldigt sparsamt med speltid på Estadio Santiago Bernabéu och nu är han på väg till stadskonkurrenterna.

Det är radiokanalen Cadena COPE som rapporterar att Marcos Llorente förhandlar om en flytt till Atlético Madrid i sommar. Enligt COPE kommer en affär endast bli av om Rodrigo Hernandez lämnar klubben i sommar.

Prislappen för Marcos Llorente kommer ligga på 40 miljoner euro.

Agenten bekräftar intresse

Under en längre tid har Diego Pablo Simeone varit intresserad av att hämta in Marcos Llorente till Los Colchoneros. Nu bekräftar även spelarens agent Julio Llorente att Atlético Madrid är ett av alternativen som finns för mittfältaren i sommar.

– Det finns många möjligheter för Marcos. Atlético är en av klubbarna som är intresserade och möjligheten finns att Marcos flyttar dig i framtiden, säger Julio Llorente till Radio MARCA efter att avslöjandet om förhandlingarna kommit.

SE ÄVEN: Aguero vill lämna Manchester City för Independiente

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here