Home Senaste fotbollsnyheterna Borussia Dortmund har blickarna på Laurent Koscielny

Borussia Dortmund har blickarna på Laurent Koscielny

1680
0
Borussia Dortmund har blickarna på Laurent Koscielny
FOTO: BILDBYRÅN

Koscielny till Dortmund?

Arsenals franske kapten finns på Borussia Dortmunds radar. Detta då han har endast ett år kvar på kontraktet med den engelska huvudstadsklubben.

Arsenal kommer i sommar att göra flera förändringar. Unai Emery som precis avslutat sin första säsong på Emirates Stadium sägs vilja hämta in flertalet spelare för att förstärka truppen till hösten och flera namn har kopplats ihop med den engelska huvudstadsklubben.

Flera spelare kommer även att lämna Gunners under sommaren och det senaste namnet att ryktas vara på väg bort är Laurent Koscielny. Den franske lagkaptenen har endast ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och kan nu komma att lämna, detta efter intresse från tyska Bundesliga.

Det är tysk press som skriver att Koscielny har flera klubbar efter sig som är beredda att få till en affär. Det är tidningen BILD som avslöjar att Borussia Dortmund ska vara intresserade av den franske landslagsmannen. Borussia är på jakt efter en mittförsvarare och då klubben kan erbjuda spel i Champions League den kommande säsongen är en flytt till Tyskland ett alternativ.

Det är oklart hur mycket Dortmund ska vara beredda att betala för Laurent Koscielny.

SE ÄVEN: Inter och Milan gör upp om Bayern-stjärnan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here