Home Manchester United Officiellt: Aaron Wan-Bissaka klar för Manchester United

Officiellt: Aaron Wan-Bissaka klar för Manchester United

2571
0
Officiellt: Aaron Wan-Bissaka klar för Manchester United
FOTO: BILDBYRÅN

Manchester United värvar Aaron Wan-Bissaka

Spelaren som slagit igenom i Crystal Palace har nu skrivit på för Manchester United.

En av de sämst hållna hemligheterna detta transferfönster är Manchester Uniteds köp av Aaron Wan-Bissaka. Spelaren som den gångna säsongen slog igenom i Crystal Palace har nu presenterats av Manchester United och skriver på ett femårskontrakt med sina nya klubb. Plus option på ytterligare en säsong.

Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjaer är nöjd med värvningen.

– Aaron är en av de bästa yngsta försvararna i Premier League. Han jobbar hårt, har talang och mentalitet för att spela i Manchester United. Han är precis den typen av spelare vi letade efter och han kommer hjälpa oss att bli ännu bättre. Aaron är en ung och hungrig spelare som vill lära sig och hoppas han har samma fina utveckling som han haft hittills, säger han till Manchester Uniteds officiella hemsida.

Wan-Bissaka själv säger att det är en otrolig känsla att skriva på för The Red Devils.

– Det är en otrolig känsla och en ära att kalla mig för Manchester United-spelare, något endast ett fåtal spelare kan göra. Jag kan knappt bärga mig för att sätta igång och bli en del av truppen. Jag kommer att ha en kort semester efter U21-EM men jag ser fram emot att börja träna med den nye tränaren och mina nya lagkamrater på försäsongsturnén, säger försvararen.

SE ÄVEN: Nicolas Pépé föredrar flytt till Paris Saint-Germain

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here