Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: PSG vill värva Lucas Paqueta

Uppgifter: PSG vill värva Lucas Paqueta

1839
0
Uppgifter: PSG vill värva Lucas Paqueta
FOTO: BILDBYRÅN

Paqueta till Paris Saint-Germain?

Spelaren som precis avslutat sin första säsong i AC Milan finns på önskelistan hos PSG i sommar.

Lucas Paqueta värvades i vintras till AC Milan och på San Siro har det blivit mer eller mindre succé för brassen som redan 2018 hade flera klubbar efter sig. 21-åringens insatser i Serie A har gjort att flera klubbar visat nytt intresse för den före detta Flamengo-spelaren och enligt uppgifter ska nu Paris Saint-Germain gett sig in i jakten på mittfältaren.

Det är italiensk press som skriver att spelaren finns på önskelistan hos PSG och att spelaren redan kan vara på väg bort från Italien för en flytt till Parc des Princes.

Efter att ha stått för ett mål och två assist på 13 ligamatcher i Italien skriver nu Corriere dello Sport att Milan kan komma att sälja spelaren om ett tillräckligt bra bud kommer in. Milan betalade 35 miljoner euro för spelarens tjänster för drygt ett halvår sedan och i och med att man straffats av FIFA Financial Fair Play kan man nu göra sig av med spelaren.

Tidningen skriver att den franska huvudstadsklubben ser Paqueta som en ersättare till Adrien Rabiot som kommer lämna klubben för spel på annat håll i sommar.

Samtidigt sägs Paqueta dock vara en av de spelare som lagets nya tränare Giampaolo vill bygga laget kring. Detta tillsammans med Piatek och Romagnoli.

SE ÄVEN: Nicolas Pépé föredrar flytt till Paris Saint-Germain

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here