Home England Paul Merson: ”Inte förvånad om Sánchez stannar i United”

Paul Merson: ”Inte förvånad om Sánchez stannar i United”

1680
0
Paul Merson:
FOTO: BILDBYRÅN

”Tror Sánchez stannar i United”

Experten Paul Merson säger att han inte blir förvånad om Alexis Sánchez stannar i Manchester United nästa säsong.

Alexis Sánchez fanns inte med i Manchester Uniteds planer den gångna sommaren. Han lånades därför ut till Inter. I den italienska ligan har chilenaren dock dragits med stora skadeproblem och knappt fått någon speltid, varken under hösten eller våren.

Då säsongen snart är över kommer Alexis Sánchez att återvända till Old Trafford då låneavtalet går ut. Nu säger experten Paul Merson att det inte förvånar honom om United ger Alexis Sánchez en ny chans.

– Med tanke på omständigheterna kan jag inte se hur klubbar ska lägga 100 miljoner pund på en spelare. De får istället hålla sig till vad de har. Därför förvånar det mig inte om United behåller Alexis Sanchez efter utlåningen, säger Merson till Sky Sports och fortsätter:

– Alternativet är att försöka hitta en ersättare och spendera stort. Jag tror inte klubbarna kommer att göra så längre och jag tror heller inte att folket bryr sig om de låter bli. Klubbarna kan inte be staten om hjälp med lönerna för att sedan spendera 60, 70 eller 80 miljoner på spelare. Därför kan jag se Sanchez återvända och få en roll i United. När han var bra var han riktigt bra.

Merson passar även på att kritisera chilenaren och menar att han borde uppskatta att han spelar för Manchester United.

– Kanske kan spelare nu lära sig uppskatta saker mer och Sanchez kan komma tillbaka, jobba hårt och bli framgångsrik. Man kan inte gå från att vara så bra i Arsenal till att vara så dålig i United. Man kan bara inte. Och detta United är tveklöst bättre än det United han lämnade. Han bör komma tillbaka och uppskatta att han är i en av världens största klubbar, om inte den största, avslutar han.

SE ÄVEN: Arsenal närmar sig Ryan Fraser – gratis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here