Home England Jurgen Klopp: ”Föredrar kvalitet före kvantitet”

Jurgen Klopp: ”Föredrar kvalitet före kvantitet”

1655
0
Jurgen Klopp:
foto: bildbyrån

Liverpool har kopplats ihop med ett gäng namn som kan förstärka truppen i sommar. Nu säger lagets tränare Jürgen Klopp att det dock blir få nyförvärv under det kommande transferfönstret.

Liverpool har kopplats ihop med flera namn under sommaren. Det är framför allt försvarare och offensiva mittfältare som kopplats ihop med en flytt till Anfield. Nu säger lagets tränare Jürgen Klopp att man inte kommer att göra speciellt många värvningar och att man istället satsar på kvalitet.

– Lösningen kan inte vara att ha en mycket större trupp för det specifika ögonblicket och sedan inse att du inte kan använda alla spelare. Dessa spelare kan bara spela den fotboll de spelar för de vet att de behövs, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– De är alla människor och ingen kan hållas tillbaka i ett år och sedan på den sista dagen på året blir tillsagd: ”Nu behöver vi dig”. Mellan nu och då måste det finnas mycket träning och stöd och utmana sådana saker. Vi kan inte ha spelare i bakgården och ta upp dem i det avgörande ögonblicket. Det hjälper inte. Vi kommer att ha lösningar för det, vi har unga spelare. Storleken på truppen är inte så viktig för mig, kvaliteten på truppen är väldigt viktig.

Thiago Alcantara, Coutinho, Ozan Kabak och Harvey Barnes är några av de namn som kopplats ihop med The Reds under sommaren.

SE ÄVEN: Bekräftar: Atlético Madrid säljer inte Jan Oblak i sommar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here