Home England Bekräftar: Atlético Madrid säljer inte Jan Oblak i sommar

Bekräftar: Atlético Madrid säljer inte Jan Oblak i sommar

2164
0
Bekräftar: Atlético Madrid säljer inte Jan Oblak i sommar

Chelsea och Manchester United har kopplats ihop med en värvning av Jan Oblak. Nu säger Atlético Madrids president att man inte tänker släppa den slovenske målvakten i sommar.

Under de senaste veckorna har framför allt Chelsea men även Manchester United sagts vilja värva Atlético Madrids målvaktsstjärna Jan Oblak. Slovenen har en utköpsklausul på 120 miljoner euro, något som dock ska skrämma de båda storklubbarna speciellt mycket enligt Sky Sports.

Nu uttalar sig Atlético Madrids president Enrique Cerezo om 27-åringen och säger att man inte har några planer på att göra sig av med Oblak.

– Jag säger alltid att Oblak har ett kontrakt med Atletico och är världens bästa målvakt. Det är inte konstigt att han har erbjudanden från andra fantastiska lag. Jag säger samma sak som alltid. Oblak har ett kontrakt, han är en Atletico-spelare, punkt, säger Cerezo till den spanska tidningen Diario Marca.

– Vi har många spelare, vår trupp är klubbens huvudsakliga tillgång. Oblak är en fantastisk spelare och i hans position finns det ingen som slår honom just nu, utan tvekan, fortsätter han.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea vill värva Dean Henderson från United

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here