Home Sporting Club Fernandes bekräftar: ”Hade tackat ja till Tottenham”

Fernandes bekräftar: ”Hade tackat ja till Tottenham”

2074
0
Fernandes bekräftar:
FOTO: BILDBYRÅN

Tottenham var överens med Bruno Fernandes

Jagade mittfältaren bekräftar att han gått med på en flytt till Tottenham. Sporting Clube ska dock ha blockerat en övergång.

Bruno Fernandes är en spelare som kopplats ihop med Premier League under det senaste halvåret. Det har framför allt varit Manchester United och Tottenham som kopplats ihop med portugisen och en eventuell övergång och nu bekräftar 24-åringen att han tackade ja till spel i Spurs, men att det inte blev av.

– Som ni alla vet kom Tottenham med ett erbjudande till mig och allt var rätt för min del. Jag hade aldrig några stora krav och det är min agent som tar den ekonomiska biten med klubbarna. Det var och är mitt mål att spela i England och alla vet om det och det hela såg ut att bli klart, säger Fernandes till GQ Portugal och fortsätter:

– Sporting tyckte inte att budet var tillräckligt för att släppa mig och jag fick respektera klubbens beslut, avslutar han.

Istället valde Tottenham att hämta in Giovani Lo Celso som lånats in från Real Betis.

Den gångna säsongen blev det 32 mål på 50 matcher i Sporting för mittfältaren som har fyra år kvar på sitt kontrakt med den portugisiska huvudstadsklubben.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG siktar in sig på Bakayoko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here