Home Inter Tidigare tränaren: ”De båda kommer lämna efter säsongen”

Tidigare tränaren: ”De båda kommer lämna efter säsongen”

1650
0
Tidigare tränaren:

Inters tidigare tränare tror storspelarna flyttar i sommar

Stjärnduon kan tillslut lämna Inter efter långa spekulationer.

Det har egentligen bara varit en tidsfråga innan Mauro Icardi och Ivan Perisic skulle lämna Inter. Duon där speciellt den förstnämnda kopplats ihop med en hel del klubbar sägs ha intressenter från både La Liga och Premier League.

Det är nog ingen som undgått att Mauro Icardi ser ut att lämna Inter efter säsongen. Efter att ha satt käppar i hjulen för en förlängning samtidigt som han sägs vilja flytta till Real Madrid har han fått fansen att vända ryggen mot honom.

Samtidigt sägs även Ivan Perisic kunna lämna. Nu säger den före detta Inter-tränaren Luigi Simoni att han är övertygad om att de båda lämnar Giuseppe Meazza den kommande säsongen.

– Vi behöver harmoni i truppen för att uppnå resultat. Du vinner inte eller går långt om det finns problem i omklädningsrummet. Dagens spelare är mer individualistiska. De tänker på sig själva först och därefter på lagets bästa. Jag tror det bli väldigt svårt för dem att lösa problemen, säger Inters förre tränare till FCInterNews och fortsätter.

– En ansträngning från klubben var nödvändig för att skydda tränaren, som har lämnats ensam. Det är inte möjligt att det finns problem i omklädningsrummet utan att klubben omedelbart sätter stopp för dem. Jag föreställer mig att både Icardi och Perisic kommer lämna efter säsongen, avslutar Simoni.

SE ÄVEN: Real Madrid tvingas betala megasumma för Christian Eriksen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here