Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Napoli vill värva Zlatan Ibrahimovic i sommar

Uppgifter: Napoli vill värva Zlatan Ibrahimovic i sommar

1263
0
190511 Fotboll, MLS, LA Galaxy May 11, 2019; Carson, CA, USA; Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) reacts against New York City during the first half at StubHub Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports © Bildbyrån - COP 268 - SWEDEN ONLY

Zlatan till Napoli?

Den svenske storstjärnan har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Napoli. Nu sägs klubben göra ett nytt försökt att signa svensken.

I mars 2018 stod det klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar Manchester United för spel i amerikanska MLS. Under tiden i den amerikanska fotbollsligan har svensken öst in mål för sitt LA Galaxy och nu sägs Napoli vilja göra ett nytt försök att värva 37-åringen.

Det är siten NapoliMagazine.com som menar att ’Ibra’ kan vara på väg tillbaka till Europa och att Napoli är den klubb som har störst intresse för att få till en affär.

– Samma källa som gav mig James (Rodriguez) i februari har berättat om ett intresse för Ibra nu. Allt i Raiolas regi, säger journalisten Paoli Del Genio till sajten.

– James trodde jag på, men gällande Ibra är jag mer tveksam, fortsätter han.

SE ÄVEN: Uppgifter: Besiktas vill värva Fouad Bachirou

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here