Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Jose Mourinho erbjuds jobbet i Celtic

Uppgifter: Jose Mourinho erbjuds jobbet i Celtic

1716
0
Uppgifter: Jose Mourinho erbjuds jobbet i Celtic
FOTO: BILDBYRÅ

”Celtic vill anställa Mourinho”

Den skotska storklubben ska enligt den tidigare storspelaren Chris Sutton vara på jakt efter att anställa Jose Mourinho.

I vintras fick Jose Mourinho sparken från Manchester United. Efter det har portugisen varit klubblös men sagt att han till sommaren kommer att träna en storklubb. Det har pratats om bland annat portugisiska Benfica men nu kommer en ny klubb upp av de som är intresserade. Enligt den tidigare storspelaren Chris Sutton ska nämligen Celtic vara ute efter portugisens underskrift.

– Mourinho har starkt kopplats ihop (med jobbet) och jag har fått anledning att tro att det fanns något i det, i form av att det funnits ett bud, säger han till BT Sport.

– Men varför skulle han ta Celtic-jobbet? Jag förstår bara inte. Jag vet inte vad de exakta villkoren var men det fanns ett bud, fortsätter Sutton.

SE ÄVEN: Uppgifter: Eric Bailly kan lämna för Arsenal

Chelsea, Juventus och Tottenham alternativ

Det återstår att se om Celtic anställer portugisen eller inte. Just nu är det Juventus som är mest troligt att bli nästa destination för Mourinho. Allegri kommer inte att fortsätta på Allianz Stadium i sommar och det mesta tyder på att det blir Den Gamla Damen som blir nästa klubb för Mourinho.

Mourinhos nästa klubb Vinnarodds
Chelsea 21,00
Juventus 7,00
Tottenham 51.00
18+, regler & villkor gäller  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here