Home Senaste fotbollsnyheterna Boateng kan lämna Bayern Munchen för spel i Inter

Boateng kan lämna Bayern Munchen för spel i Inter

1580
0
Boateng kan lämna Bayern Munchen för spel i Milan
FOTO: BILDBYRÅN

Jerome Boateng till Milan?

Försvararen kommer med största sannolikhet att lämna Bayern Munchen i sommar. Nu sägs AC Milan vara väldigt intresserade av att få till en övergång.

Bayern Munchen kommer inför nästa säsong att göra stora förändringar i truppen. Man har sagts göra stora investeringar för att föryngra truppen och sedan tidigare står det klart att man värvar de båda fransmännen Benjamin Pavard och Lucas Hernández för att förstärka backlinjen. Flera spelare kommer även att lämna och ett namn det pratats mycket om är Jerome Boateng som fått allt mindre speltid under det senaste året.

30-åringen kommer med största sannolikhet att lämna Allianz Arena för spel på annat håll och nu skriver tysk press om en eventuell flytt i sommar. Det är BILD som skriver att Inter ska vara väldigt intresserade av mittbackens tjänster och att man vill betala de 20 miljoner euro som krävs för att få till en affär.

Boateng sitter på ett kontrakt med Bayern som binder honom till klubben till och med sommaren 2021. Det mesta tyder dock på att det blir en flytt i sommar och att Inter blir nästa destination.

Sedan tidigare har inter gjort klart med Diego Godín som kommer att ansluta från Atlético Madrid. En affär som dock inte offentliggjorts än.

SE ÄVEN: Inter och Milan gör upp om Thomas Muller

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here