Home FC Barcelona Uppgifter: Ronaldo Anklagar Manchester United

Uppgifter: Ronaldo Anklagar Manchester United

801
0
Ronaldo anklagar Manchester United återigen

Cristiano Ronaldo anklagar återigen Manchester United, den här gången för deras bristande tro angående hans dotters sjukdom.

”Det fick mig att må dåligt” säger Christiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldos senaste intervju med Piers Morgan har väckt många fotbollsfans uppmärksamhet. I gårdagens utdrag hävdade Ronaldo att han kände sig ”förrådd” av sin tidigare klubb Manchester United.

Nu har en ny del släppts – och den innehåller fler anklagelser från den portugisiske anfallsstjärnan. Ronaldo missade stora delar av Uniteds försäsongsläger, och enligt 37-åringen berodde det på att hans nyfödda dotter var sjuk.

Christiano Ronaldo anklagar Manchester United

”Jag pratade med klubbdirektören i Manchester United och det var som att de inte trodde att något dåligt hade hänt. Det fick mig att må dåligt. Det är verkligen något som har sårat mig. De tvivlade på mina ord. Jag spenderade en vecka på sjukhus medan Bella (dottern) hade problem. Det var därför jag inte var med under försäsongen. Jag tycker inte det hade känts rätt att lämna min familj för försäsongsträning.” säger Ronaldo till Piers Morgan.

Manchester Uniteds svar till Ronaldo

Manchester United uttalade sig på måndagen mot Ronaldos senaste negativa kommentarer i en kommande intervju.

”Klubben kommer att överväga sitt svar efter att all fakta kommit fram”, skrev klubben.

Cristiano Ronaldos senaste intervju med Piers Morgan har orsakat en hel del uppståndelse bland Manchester United-fansen. I intervjun var Ronaldo kritisk mot klubben och dess manager Jose Mourinho. Nu har United gått ut med ett svar på Ronaldos kommentarer.

”Vårt fokus ligger på förberedelserna inför den andra halvan av säsongen och att behålla momentumet, tron ​​och samhörigheten som byggts upp bland spelarna, managern, personalen och fansen.”

 

Ronaldo har anklagat Manchester United för att inte tro på honom när han sa att hans dotter var sjuk. Han hävdar att klubben tvivlade på hans ord och att detta fick honom att känna sig dålig. United har svarat med att säga att man fokuserar på att förbereda sig för andra halvan av säsongen. Ronaldos kontrakt med United löper ut nästa sommar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here