Home Frankrike PSG storsatsar för att värva Jan Oblak i sommar

PSG storsatsar för att värva Jan Oblak i sommar

1528
0
PSG storsatsar för att värva Jan Oblak i sommar

PSG vill köpa Jan Oblak

Den slovenska målvakten har vid flera tillfällen kopplats ihop med både Paris Saint-Germain och Manchester United. Nu vill fransmännen göra ett nytt försök att värva Oblak.

Paris Saint-Germain har under de senaste säsongerna öppnat plånboken rejält för att köpa de bästa spelarna i världen. Namn som Neymar och Mbappé har hämtats in för att vinna Champions League men utan någon större framgång. Det franska huvudstadslaget planerar nu för nästa säsong och det är ett nygammalt namn som det pratas om.

Det är spanska MARCA som skriver att PSG vill köpa Jan Oblak under sommarens transferfönster. Fransmännen ville köpa Oblak redan 2017 då man erbjöd sig att betala utköpsklausulen på 100 miljoner euro men då blev det ingen affär. Nu vill man försöka på nytt med 26-åringen.

Oblak har för närvarande kontrakt med Atlético till och med sommaren 2021. De båda parterna ska vara nära en ny överenskommelse men det är inget som sägs få PSG att backa. Den nya utköpsklausulen kommer att lägga på mellan 150 och 200 miljoner euro.

PSG sägs även planera att förlänga kontraktet med Gianluigi Buffon. Det är Sky Sport Italia som skriver att 41-åringen kan stanna på Parc des Princes även under säsongen 2019-2020.

SE ÄVEN: Officiellt: Malmö FF värvar tillbaka guldhjälten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here