Home Senaste fotbollsnyheterna BOMBEN: Sergio Ramos utesluter inte lämna Real Madrid

BOMBEN: Sergio Ramos utesluter inte lämna Real Madrid

1525
0
BOMBEN: Sergio Ramos utesluter inte lämna Real Madrid
FOTO: BI

Real Madrid kan tappa Sergio Ramos

Mittbacken ska enligt uppgifter inte utesluta att lämna Real Madrid under transferfönstret i sommar.

Sergio Ramos kom till Real Madrid i augusti 2005 och har spelat i den spanska huvudstadsklubben sedan dess. Det har blivit väldigt många titlar sen flytten till Estadio Santiago Bernabéu men under den gångna säsongen har det dock gått desto sämre.

Nu rapporterar spansk media att Sergio Ramos har gjort sin sista match för marängerna. Det är tv-programmet ”El Chiringuito” som rapporterar om spelarens framtid och hänvisar till spelarens närmsta krets.

– ”De som står Ramos nära ser att han är utmattad. Han har inte tappat ambitionen men de är inte säkra på var han kommer att fortsätta spela, menar man.

Ramos ska vara utmattad efter ”gester och kommentarer inom klubben som inte är positiva varken för Ramos eller någon annan fotbollsspelare” säger man och menar att det kan bli en flytt för lagkaptenen. Det mesta tyder på att det blir en flytt till Premier League om spelaren skulle bestämma sig för att fortsätta sin karriär på annat håll.

Tidigare har det även pratats om att Ramos vill förbättra sitt kontrakt med Real Madrid och höja sin lön. Detta efter att ha vunnit bland annat Champions League fyra gånger under en femårsperiod. I Real Madrid är man dock inte lika säkra på att erbjuda Sevilla-sonen ett nytt kontrakt med tanke på att han hunnit bli 33 år. Den nuvarande överenskommelsen med Real Madrid går ut sommaren 2021.

Även Diario MARCA rapporterar under fredagsförmiddagen att Ramos överväger att lämna klubben efter 14 säsonger.

SE ÄVEN: Bekräftar: Raphael Varane stannar i Real Madrid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here