Home Senaste fotbollsnyheterna Arsenal måste betala klausulen för att värva Thomas Partey

Arsenal måste betala klausulen för att värva Thomas Partey

1592
0
Arsenal måste betala klausulen för att värva Thomas Partey

Kravet för att Arsenal ska få till en värvning av Thomas

Enligt spelarens agent kommer Atlético Madrid inte gå med att förhandla om Thomas Partey. Arsenal måste därmed betala utköpsklausulen.

Flera spelare har lämnat Atlético Madrid under våren. Det är framför allt Lucas Hernandez, Diego Godín och Juanfran som lämnat klubben samtidigt som Antoine Griezmann gått ut med att han inte kommer att fortsätta i den spanska huvudstadsklubben nästkommande säsong. Det kommer dock bli ännu fler försäljning för Atlético och nästa namn att lämna kan bli Thomas Partey. Mittfältaren har denna säsong fått allt mer speltid men har tidigare sagt att han inte är nöjd med sin nuvarande situation.

– Jag vet inte hur framtiden ser ut men så länge jag spelar och de är nöjda med mig finns det ingen anledning. Det enda som skulle göra att jag flyttar är att jag inte får spela. Jag tror de flesta fotbollsspelarna tycker det är jobbigt när man inte får spela, säger spelaren enligt Football Ghana.

Enligt samma portal säger nu spelarens agent Daniel Jimenez att de som vill köpa loss Partey måste betala utköpsklausulen på 50 miljoner euro.

– Jag kan säga det direkt, jag har inte pratat med någon klubb, även om Inter är en toppklubb. Thomas har en utköpsklausul på 50 miljoner euro i sitt kontrakt, en prislapp som är låg för en spelare som honom, avslutar han.

Det återstår dock att se om Arsenal är beredda att betala vad som krävs för att köpa loss spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2023.

Även Manchester United har kopplats ihop med mittfältaren om en affär i sommar.

SE ÄVEN: BOMBEN: Sergio Ramos utesluter inte lämna Real Madrid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here