Home Senaste fotbollsnyheterna Alexis Sanchez i möte om flytt till Inter

Alexis Sanchez i möte om flytt till Inter

1486
0
Alexis Sanchez i möte om flytt till Inter

Alexis Sanchez till Inter?

Chilenaren som har en och en halv fot utanför Manchester United kan återvända till Serie A. Detta då Inter ska vara väldigt intresserade av spelarens tjänster.

Alexis Sanchez har varit en enorm besvikelse för Manchester Uniteds fans. Chilenaren som anslöt från Arsenal som en supervärvning har blivit en av de största flopparna under de senaste åren och Manchester United har under en tid velat dumpa spelaren utan någon större lycka.

Nu skriver dock italiensk press att spelarens agent Fernando Felicevich ska ha varit i möte med Inter om en flytt för sin klient till Giuseppe Meazza inför nästkommande säsong. Det finns dock ett problem, Inter är nämligen inte villiga att betala spelarens otroliga lön som han för närvarande sitter på i England.

Det är Gazzetta dello Sport som rapporterar om mötet mellan agenten och Inter som ska ha ägt rum för ett par dagar sedan.

Det återstår att se om Sanchez kan tänka sig att sänka sin lön för att återvända till Serie A där han tidigare representerat Udinese. Något som dock är klart är att spelaren med största sannolikhet är inne på sina sista månader som Manchester United-spelare.

Kan istället värva Edin Dzeko

Skulle Inter inte få till någon värvning av chilenaren sägs man istället vilja satsa på Edin Dzeko. Bosniern spelar för närvarande i AS Roma och kan bli ersättare till Mauro Icardi som ryktas kunna lämna klubben i sommar.

En värvning av Edin Dzeko skulle kosta Inter drygt 20 miljoner euro.

SE ÄVEN: Arsenal-legendaren: “United kommer dumpa Alexis Sanchez”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here