Home England Bekräftat: Chelsea tillåts inte värva i sommar

Bekräftat: Chelsea tillåts inte värva i sommar

1773
0

FIFA upphäver inte Chelseas transferförbud

Den engelska huvudstadsklubben har tidigare blivit straffade med ett transferförbud. Nu bekräftar man att överklagan inte har ändrat beslutet.

Under de senaste åren har vi sett flera lag förläggas med registreringsförbud av FIFA. Bland annat har FC Barcelona, Atlético Madrid och Real Madrid fått gå två transferfönster utan att kunna registrera spelare i sin trupp. Det senaste laget att bli straffat av FIFA är Chelsea som för ett par månader sedan fick reda på konsekvenserna.

Den engelska huvudstadsklubben överklagade domaren snabbt men under onsdagsförmiddagen kom ännu ett bakslag för The Blues. FIFA bekräftar nämligen att man inte kommer låta Chelsea registrera nya spelare varken under sommarens transferfönster eller fönstret som öppnar i januari 2020. Chelsea kommer därmed inte kunna värva in några spelare förrän sommarfönstret 2020.

Eden Hazard på väg bort

Det kommer inte bli något lätt år för Chelsea i Champions League. Sarri och hans manskap kommer som tidigare nämnt inte kunna värva samtidigt som Eden Hazard är så gott som klar för spel i Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben sägs betala drygt 130 miljoner euro för belgaren som spelat i Chelsea sedan 2012.

Klubben har dock sedan tidigare gjort klart med Christian Pulisic som ansluter från Borussia Dortmund i sommar. Amerikanen är för närvarande på lån hos tyskarna efter att Chelsea betalt 54 miljoner pund för spelarens underskift i vintras.

SE ÄVEN: Uppgifter: Bruno Fernandes överens med Manchester City

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here