Home Real Sociedad Alexander Isak: ”Det är det som är planen”

Alexander Isak: ”Det är det som är planen”

2112
0
Alexander Isak:
FOTO: BILDBYRÅN

Efter succén i Real Sociedad har Alexander Isak kopplats ihop med en flytt. Nu säger svensken dock att planen är att stanna i norra Spanien.

Då Alexander Isak fått sitt genombrott i La Liga denna säsong finns det stort intresse för anfallaren inför sommarens transferfönster. Flera storklubbar har kopplats ihop med Isak där framför allt Real Madrid och FC Barcelona varit på tapeten.

Isak har en utköpsklausul på 70 miljoner euro, en klausul som dock inte gäller för Borussia Dortmund då man kan hämta tillbaka svensken för 30 miljoner euro.

Nu uttalar sig 21-åringen om framtidsplanerna.

– (Fansen) behöver vara lugna, jag är det. Mitt mål är att avsluta säsongen på bästa sätt. Det finns en match kvar och jag har sagt att jag mår väldigt bra här. Ingen vet vad som kommer att hända i framtiden. Varken ni eller jag, säger Isak till Diario Vasco.

– Jag tar allt lugnt. Jag har ett kontrakt med Real Sociedad och (att återvända efter sommaren) är planen, fortsätter 21-åringen.

Han kommenterar även säsongen som börjar gå mot sitt slut.

– Under den första halvan av säsongen tyckte jag att det var lite svårare, jag var inte särskilt bra och jag gjorde bara tre mål. Men jag visste vilken kvalitet jag har och att jag kunde vända på det. Jag tycker att jag har gjort det eftersom jag har gjort 13 mål i år, så jag är jätteglad, säger Isak.

– Har jag ändrat något? Jag tror inte det. Så är det. Ibland är du i form och andra gånger inte, fortsätter svensken.

Denna säsong har Isak stått för 16 mål på 33 ligamatcher

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid-stjärnan på väg till MLS i sommar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here