Home Real Madrid Uppgifter: Real Madrid överens med Benfica om Mariano Díaz

Uppgifter: Real Madrid överens med Benfica om Mariano Díaz

3817
0
Uppgifter: Real Madrid överens med Benfica om Mariano Díaz
foto: bildbyrån

Real Madrid har under det senaste året letat efter ett sätt att få iväg Mariano Díaz, som inte vill lämna. Nu sägs spanjorerna ha kommit överens med Benfica om ett låneavtal.

Real Madrid har för många spelare i truppen vilket gör att man vill göra sig av med flera namn i sommar för att få in pengar. James Rodríguez och Gareth Bale är några av de spelare som sägs kunna lämna. Nu kommer uppgifter om att ett nytt namn kan ha gjort sin sista match för marängerna för den här gången.

Enligt både portugisiska Record och spanska Diario AS ska nu Benfica och Real Madrid vara överens om ett lån av Mariano Díaz. 27-åringen fick knappt med speltid under den gångna säsongen och nu kan han ha gjort sin sista match på Estadio Santiago Bernabéu.

AS skriver dock att Mariano inte ska vara speciellt intresserad av att lånas ut och ser istället att han får en ny chans under Zinedine Zidane. Tidningen O’Jogo skriver att affären håller på att bli mer komplicerad då Mariano kräver en lön på fem miljoner euro per säsong, en höjning jämfört med den nuvarande lönen på 4,5 miljoner euro. Samtidigt ska Benfica endast vara villiga att betala 2,5 miljoner euro i lön.

Redan sommaren 2019 försökte Real Madrid sälja anfallaren men då stoppade Mariano själv flytten.

Mariano Díaz har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal kan snuva Liverpool på Thiago Alcantara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here