Home Frankrike Agentens kritik mot Emery: ”Förlorade två år med honom”

Agentens kritik mot Emery: ”Förlorade två år med honom”

2402
0
Agentens kritik mot Emery:
foto: bildbyrån

Unai Emery har under de senaste åren tränat både Arsenal och Paris Saint-Germain. Nu kritiseras spanjoren av Thiago Silvas agent Paulo Tonietto.

Unai Emerys jobb under de senaste säsongerna har inte varit allt för lyckat. Spanjoren hade tränaransvaret i både Arsenal och Paris Saint-Germain men lyckades inte utföra något utöver det vanliga i de båda huvudstadsklubbarna.

Nu kritiseras Emery av Thiago Silvas agent Paulo Tonietto som menar att PSG gjorde ett stort misstag när de anställde spanjoren.

– PSG förlorade två år den dag de rekryterade honom. Hans problem är att han har problem med att hantera stjärnorna. I Paris var det spelarna som löste situationen efter att Neymar och Cavani hamnade i bråk på planen över en straff. När han gick till Arsenal var Mesut Özil den första spelaren han blev arg på, säger han till L’Equipe.

– Han är en bra tränare för att spela i Europa League, inte Champions League. Kostymen var för stor för honom. Han var en fruktansvärd tränare för PSG. Om det hade varit en tränare av en annan kaliber under dessa två år hade PSG redan vunnit Champions League, fortsätter Tonieto.

Unai Emery är för närvarande tränare för Villarreal.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid överens med Benfica om Mariano Díaz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here