Home Manchester United Uppgifter: Manchester United öppnar för att släppa Paul Pogba

Uppgifter: Manchester United öppnar för att släppa Paul Pogba

18217
0
Uppgifter: Manchester United öppnar för att släppa Paul Pogba
FOTO: BILDBYRÅN

Turbulensen kring Paul Pogba ser ut att gå mot ett slut. Tränaren Ralf Rangnick ska inte vara övertygad av mittfältaren som kan lämna gratis efter säsongen.

Under det senaste året har det varit fram och tillbaka kring huruvida Paul Pogba, 28, kommer stanna i Manchester United eller inte. Då fransmannen sitter på ett utgående kontrakt är det han som har fördel i kontraktsförhandlingarna, det ser dock inte ut att bli några.

Enligt italienska La Gazzetta dello Sport ska nämligen Uniteds interim-manager Ralf Rangnick inte vara speciellt imponerad eller övertygad av fransmannen och ska därför vara öppen för att släppa honom till sommaren.

Det är framför allt Juventus och Paris Saint-Germain som ska visa intresse för fransmannen men då agenten Mino Raiola kommer kräva ett lukrativt kontrakt till sin spelare är det PSG som sitter i förarsätet på grund av sina ekonomiska muskler. Pogbas förflutna i Juventus kan dock spela in i jakten på en ny klubb.

Denna säsong har Pogba stått för sju assist på 13 matcher men har under den senaste månaden varit frånvarande på grund av skada. Han förväntas vara tillbaka vid årsskiftet.

SE ÄVEN: Benfica intresserade av att hämta in Samuel Umtiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here