Home Juventus Miralem Pjanic går med på flytt till FC Barcelona

Miralem Pjanic går med på flytt till FC Barcelona

1912
0
Miralem Pjanic går med på flytt till FC Barcelona
FOTO: BILDBYRÅN

Enligt italiensk press ska Miralem Pjanic ha gått med på en flytt till FC Barcelona i sommar. Detta om Juventus får en spelare i utbyte.

Miralem Pjanic (30) har öppnat dörren för att lämna Juventus och skriva på för FC Barcelona. Mittfältaren ska vara villig att gå med på en flytt till Camp Nou under sommarens transferfönster, något som kan se om Juventus får en spelare i utbyte.

Enligt Gazzetta dello Sport ska Pjanic ha kommit överens med Barca om ett kontrakt och att flytta till Spanien inför nästkommande säsong.

Vill ha Arthur Melo i utbyte

En flytt till Barcelona för spelaren skulle varken vara lätt eller billig för spanjorerna om de bestämmer sig för att slutföra en affär. Juventus ska nämligen ha riktat blickarna mot Arthur Melo i utbyte mot att släppa Pjanic efter säsongen. 23-årige Melo har dock nekat att han ska vara på väg bort från klubben, detta efter en längre tid med intensiva rykten.

Barcelona ska ha erbjudit Ivan Rakitic och Arturo Vidal i utbyte mot Pjanic. Om Juventus går med på en affär återstår att se.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG gör ett försök att värva Samuel Umtiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here