Home England Saúl: ”Thomas Partey kan bli en av världens bästa”

Saúl: ”Thomas Partey kan bli en av världens bästa”

2035
0
Saúl:
FOTO: BILDBYRÅN

Thomas Partey värvades in av Arsenal inför säsongen. Det har dock inte gått som man hoppas. Tidigare lagkamraten hyllar dock mittfältaren.
– Kan bli en av de bästa i världen, säger Saúl Ñíguez.

Arsenal betalade 50 miljoner euro för Thomas Partey, 27, under hösten 2020. Efter en längre tids rykten betalade Gunners utköpsklausulen i slutet av transferfönstret. Spelaren har dock inte nått upp till förväntningarna som fansen haft.

Den tidigare lagkamraten Saúl Ñíguez säger dock att han är säker på att Partey kommer att lyckas på Emirates Stadium.

– Jag tycker att han har haft mycket otur på grund av skador, särskilt nu när de i Storbritannien är mer begränsade som vi var i Spanien för några månader sedan. Det är svårt eftersom han startade försäsongen med oss och sedan lämnade utan att avsluta den. Han försökte spela varje match, han skadades, försökte sedan komma tillbaka före rätt tid, säger han till Livescore i en intervju.

– Allt har varit lite olyckligt, men jag tror att nästa säsong kommer bli en fantastisk säsong för honom. Jag tror att ha en tränare som Arteta i Arsenal gjorde saker mycket lättare för honom. Han kan språket och det är en kultur som passar honom. Som spelare är han otrolig och om han lyckas behålla denna kontinuitet kan han, helt ärligt, bli en av de bästa i världen, fortsätter Saúl.

SE ÄVEN: Jesse Lingard vill stanna i West Ham permanent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here