Home Serie A SS Lazio Uppgifter: Milinkovic-Savic vill återvända till Lazio

Uppgifter: Milinkovic-Savic vill återvända till Lazio

123
0
Uppgifter: Milinkovic-Savic vill återvända till Lazio
FOTO: BILDBYRÅN

Sergej Milinkovic-Savic vill flytta tillbaka till Lazio efter ett halvår i Saudiarabien. Det skriver italiensk press som menar att mittfältaren berättat det för sina tidigare lagkamrater.

Under det senaste året har flera av fotbollseuropas stjärnor valt att flytta till Saudiarabien som storsatsat med dyra värvningar och höga löner. Flera spelare har dock sagts ångra flytten där det senaste exemplet är Jordan Henderson som skrev på för Ajax i förra veckan.

Nu skriver italiensk press att även mittfältaren Sergej Milinkovic-Savic ska ha ångrat sin flytt och att serben vill återvända till Lazio. Något han ska ha berättat för sina tidigare lagkamrater efter lagets supercupförlust mot Inter i Saudiarabien.

Det är den Rombaserade tidningen Il Messaggero som skriver att mittfältaren ska ha mött upp sina tidigare lagkamrater på flygplatsen i Riyadh och då meddelat att han gärna återvänder till den italienska huvudstaden.

Milinkovic-Savic spelade i Lazio mellan 2015 och 2023 innan han skrev på för Al-Hilal i fjol. Serben skrev då på ett kontrakt till 2026 som sägs vara värt cirka 240 miljoner kronor om året.

Tidningen skriver dock att det inte pågår några förhandlingar och att en flytt inte ser ut att se i närtid då Al-Hilal väntas kräva en större summa för att släppa sin nyckelspelare.

Al-Hilal leder för närvarande den saudiarabiska ligan där det blivit nio mål och fem assist på 22 matcher för Milinkovic-Savic.

SE ÄVEN: Engelska storklubbar visar intresse för Aurélien Tchouaméni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here