Home Senaste fotbollsnyheterna Uppgifter: Mandzukic till Manchester United?

Uppgifter: Mandzukic till Manchester United?

1150
0
Uppgifter: Mandzukic till Manchester United?
FOTO: BILDBYRÅN

United värvar Mandzukic?

Anfallaren som ser ut att lämna Juventus sägs finnas på Manchester Uniteds önskelista.

Mario Mandzukic är ett av namnen som står högst upp på Manchester Uniteds önskelista i vinter. Kroaten ser inte ut att fortsätta i Juventus och efter att ha fått bud från bland annat PSG och klubbar i Asien är dörren öppen för ’Mandzu’ att lämna den gamla damen. Det är dock inte helt oklart att det blir en flytt utanför Europa, detta då Manchester United kommer göra ett försök att köpa loss anfallaren.

Det är Sky Sports som skriver om The Red Devils planer inför vintern och att man följer Mandzukic för att eventuellt få till en affär. United har inte ersatt Romelu Lukaku med något nytt namn och nu kan 33-åringen bli den som ska göra målen på Old Trafford under de kommande åren.

Mario Mandzukic and Callum Wilson are high among Manchester United’s striker targets ahead of the January transfer window.

Även Callum Wilson lockar

Det är inte bara Mario Mandzukic som klubbledningen är intresserad av. Även Bournemouths 27-åring Callum Wilson ska vara ett namn som Manchester United ska ha riktat blickarna mot. Spelaren har gjort fem mål på sju matcher denna säsong och med tre år kvar på kontraktet med sin nuvarande klubb kan en flytt bli av, dock inte en billig sådan.

Tidigare har det även pratats om att Lyons Moussa Dembele ska vara ett alternativ till anfallspositionen för Ole Gunnar Solskjaer. Detta efter att man inlett Premier League svagt och ligger tia med nio poäng på sju matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pogba vill få till flytt i januari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here