Home Senaste fotbollsnyheterna Manchester City siktar in sig på Milan ​​Skriniar

Manchester City siktar in sig på Milan ​​Skriniar

2160
0
Manchester City siktar in sig på Milan ​​Skriniar

Milan Skriniar till Manchester City?

Slovakiern som sägs vara nära att förlänga med Inter finns på Manchester Citys önskelista. Det blir ingen liten prislapp som City måste betala för att få till en värvning.

Manchester City kopplats ständigt ihop med värvningar av alla möjliga spelare. Pep Guardiola och klubbledningen letar nu efter en försvarare och det namn som kopplats ihop med Etihad Stadium-klubben är Milan Skriniar. Slovakiern har gjort det väldigt bra i Inter under sin tid i klubben och trots att spelaren är nära att skriva på ett nytt kontrakt med Serie A-klubben ska City fortfarande vara intresserade.

Det är italiensk press som skriver om Manchester Citys intresse av att köpa loss mittbacken under sommarens transferfönster. Tuttosport är det som kommer med uppgifterna och spelaren ska enligt en källa nära Skriniar ha sagt att spelaren vill lämna Inter.

Manchester City sägs förbereda ett bud på över 80 miljoner euro för att förstärka mittbacksplatsen med 24-åringen. Inter ska redan ha nekat ett bud på försvararen vars nuvarande kontrakt med Inter sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Agenten bekräftar: “Varane överväger lämna Real Madrid”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here