Home Senaste fotbollsnyheterna Juventus sätter prislapp på Aaron Ramsey

Juventus sätter prislapp på Aaron Ramsey

905
0
Juventus har drabbats hårt av coronapandemin. Nu sägs man sätta en prislapp på Aaron Ramsey för att sälja spelaren. Aaron Ramsey har inte hittat riktigt rätt i Juventus efter att ha anslutit från Arsenal. Nu kommer uppgifter om att den italienska storklubben är redo att göra sig av med engelsmannen. Enligt Calciomercato ska Den Gamla Damen tagit ett beslut att sälja Ramsey som dragits med skador under tiden i Turin. Siten rapporterar att Juventus har satt en prislapp på 15 miljoner euro för att släppa spelaren. Något som dock försvårar en försäljning är spelarens lön som ligger på sju miljoner euro per säsong. Då klubbar som West Ham United och Crystal Palace anmält sitt intresse blir lönefrågan en gåta att lösa om Juventus vill göra sig av med spelaren efter säsongen. Även Liverpool sägs vara ett alternativ. Denna säsong har det blivit två mål och fem assist på 28 matcher i samtliga turneringar för Ramsey. SE ÄVEN: Manchester United utmanar Liverpool om Ibrahima Konaté
FOTO: BILDBYRÅN

Juventus har drabbats hårt av coronapandemin. Nu sägs man sätta en prislapp på Aaron Ramsey för att sälja spelaren.

Aaron Ramsey har inte hittat riktigt rätt i Juventus efter att ha anslutit från Arsenal. Nu kommer uppgifter om att den italienska storklubben är redo att göra sig av med engelsmannen.

Enligt Calciomercato ska Den Gamla Damen tagit ett beslut att sälja Ramsey som dragits med skador under tiden i Turin. Siten rapporterar att Juventus har satt en prislapp på 15 miljoner euro för att släppa spelaren.

Något som dock försvårar en försäljning är spelarens lön som ligger på sju miljoner euro per säsong. Då klubbar som West Ham United och Crystal Palace anmält sitt intresse blir lönefrågan en gåta att lösa om Juventus vill göra sig av med spelaren efter säsongen. Även Liverpool sägs vara ett alternativ.

Denna säsong har det blivit två mål och fem assist på 28 matcher i samtliga turneringar för Ramsey.

SE ÄVEN: Manchester United utmanar Liverpool om Ibrahima Konaté

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here