Home England Juventus drömmer om Pep Guardiola

Juventus drömmer om Pep Guardiola

1818
0
Juventus drömmer om Pep Guardiola

Guardiola till Juventus?

Den italienska storklubben sägs ha tänkarna på att hämta in en ny tränare till den kommande säsongen. Ett av namnen är Pep Guardiola.

Det går en hel del rykten kring Massimiliano Allegris framtid. Juventus-tränaren har varit med och vunnit Serie A under de senaste åren men i Champions League har det gått sämre. Laget må ha tagit sig till åttondelsfinal i årets upplaga i turneringen men den gamla damen är illa ute. Juventus förlorade nämligen med 2-0 mot Atlético Madrid i den första matchen som spelades i Madrid. Nu behöver man vända på steken hemma på Juventus Stadium, annars ser Allegri ut att få lämna sin tränarpost.

Enligt flera italienska källor, bland annat Tuttomercatoweb ska Juventus ha blickarna riktade på en ersättare och det pratas mycket om Zinedine Zidane. Fransmannen är dock inte det enda namn Juve är intresserade av. Även Conte och Klopp ska finnas på den svartvita klubbens radar. Det senaste namnet att kopplas ihop med Juventus är Pep Guardiola. Spanjoren som för närvarande är tränare i Manchester City är en dröm (svårt, men inte omöjligt) för Vecchia Signora.

Guardiola har kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Noring: “Finns säkert något som stämmer med ryktet”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here