Home Senaste fotbollsnyheterna Efter flirten – nu svarar Jurgen Klopp

Efter flirten – nu svarar Jurgen Klopp

1525
0
Efter flirten - nu svarar Jurgen Klopp
FOTO: BILDBYRÅN

Klopp svarar Timo Werner som flirtar med Liverpool

Anfallaren som med största sannolikhet kommer att lämna Leipzig i sommar har tidigare flirtat med Liverpool. Nu svarar Jurgen Klopp sin landsman.

Timo Werner har kopplats ihop med en flytt till Liverpool. Werner har även flirtat med klubben och Jurgen Klopp och öppnat för en flytt till Anfield. Nu svarar Jurgen Klopp på 23-åringens flirt.

– Där finns en av de bästa tränaren i världen i Jürgen Klopp, och han är också tysk. Många saker tyder på att jag kanske skulle passa in (i Liverpool) mycket bra med min spelstil. Jag tänker dock inte på det just nu eftersom vi har så mycket att göra med Leipzig, har Werner tidigare sagt.

Nu svarar Liverpools tränare och säger att han uppskattar elogen, men att han inte vill uttala sig om en potentiell affär.

– Jag föredrar att spelare är positiva när de pratar om oss, istället för att säga: ”Det är den sista klubben jag någonsin skulle gå till”, säger Klopp enligt Daily Mirror.

– Utifrån den synvinkeln är det uppenbarligen trevligt, men det är allt – det finns inget mer att säga om det, avslutar tysken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here