Home Chelsea FC Chelsea utmanar konkurrenterna om Joshua Zirkzee

Chelsea utmanar konkurrenterna om Joshua Zirkzee

229
0
Chelsea utmanar konkurrenterna om Joshua Zirkzee

Den engelska huvudstadsklubben anmäler sig till skaran av klubbar som är intresserade av Bolognas anfallare Joshua Zirkzee.

Den nederländske anfallaren som hittat formen i italienska Bologna kopplas ihop med en mängd klubbar, framför allt från England. Under de senaste veckorna har det skrivits spaltmeter och nu har även Chelsea hört av sig.

Det är italienska Corriere Dello Sport som skriver att intresset för 22-åringen skjutit i höjden under de senaste månaderna och att Chelsea vars kräftgång fortsätter vill hämta in spelaren inför nästkommande säsongen.

The Blues kommer dock att behöva vinna dragkampen mot Arsenal som sägs vara det lag som ligger bäst till för att värva Zirkzee samtidigt som även Manchester United med Erik ten Hag i spetsen kopplats ihop med spelaren.

Det ska även finnas intresse inom den italienska ligan där Juventus, AC Milan och AS Roma har nämnts i samband med spelaren.

Bayern München har återköpsklausul

Många klubbar är intresserade men det finns en som har ett försprång, nämligen Bayern München. Den tyska storklubben har en återköpsklausul på spelaren som skrevs in i samband med spelarens flytt under sommaren 2024.

Hur mycket den tyska storklubben skulle behöva betala för att hämta tillbaka nederländaren nämns dock inte.

Zirkzee har denna säsong stått för tio mål och sex assist på 27 matcher i Bologna.

SE ÄVEN: Manchester United intresserade av Bayern-stjärnan till sommaren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here